ANNEM APART

 OTEL PANSİYON APART / Yayınlanalı 5 sene oldu

Tatilinizde de aile sıcaklığım devam etsin kendime göre yaşam alanım olsun tek odayla kısıtlı kalmak istemiyorum diyorsanız eğer Annem Apart doğru adrestir. Balıkesir Erdek’te bulunan yarımada özelliğine sahip yaşam cenneti olarak bilinen bir yerdir.

Annem apart’ta kendi yemeğinizi kendiniz yapıp tatilinizi kendiniz şekillendirebilirsiniz. Küçük çocukları olanlar için odak noktası olarak bilenen bir yer olup anahtar teslim etmekle her şey sizin elinizde oluyor. Odalarda klima TV wc ve duş bulunmaktadır. Bahçesiyle mangal keyfi yapmak sizin için hiçte zor olmayacaktır. Bandırmaya ve Erdek merkeze uzaklığı çok fazla olmayıp şahsi araçla 30 dakika kadardır. Denize ulaşım otobüsler veya servisler şeklinde de olmaktadır. Apartta kalan misafirlerimizle de sıcak ilişkiler içine girmek burada çok kolaydır. Sabaha kadar eğlenmek isteyen misafirler düşünülmüş gazino disko eğlence mekânları her yaşa uygun tasarlanmıştır. Ve rutin olarak her gece belirli saatten sonra eğlence başlamaktadır.

Kafa dinlemek huzurlu sakin bir ortamda sevdiklerinizle tatil yapmak sizinde hakkınız 2,3 günlük tatil göz çıkarmaz haydi Annem Apart’a.

  • Yetkili Kişi : NURAL HANIM
  • GSM : 0542 454 99 88
  • Adres : Cumhuriyet Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No: 154 Ocaklar Erdek Balıkesir
 
 
 
Anahtar Kelimeler: , , , , , , , , , , , , , , ,