BALIKESİR GÜLERYÜZ TEMİZLİK

 Temizlik Hizmetleri / Yayınlanalı 4 sene oldu

2013 yılında kurulan GÜLERYÜZ TEMİZLİK;kısa zaman içinde profesyonel çözümleri ile Balıkesir’de temizlik sektörüne fark katan şirketimiz,Balıkesir’in önde gelen temizlik firmaları arasında yerini almıştır.
İlk günkü heyecan ve amatör hevesi yitirmeden, profesyonel olmanın gereklerini yerine getiren GÜLERYÜZ TEMİZLİK, güçlü kadrosu ile müşterilerinin temizlik sorunlarını çözerek övgülerini duymanın haklı gururunu yaşamaktadır.
GÜLERYÜZ TEMİZLİK; kaliteli malzemeleri ile temizlik sorunlarına en iyi çözümleri üretir.
Neden GÜLERYÜZ TEMİZLİK ?
Tek amacı gülümseyen müşteri kazanmak olan GÜLERYÜZ TEMİZLİK, elemanları yıllardır bir arada çalışan ve konularında uzmanlaşmış kişilerdir. Her zaman en iyi çözümü öneren ve müşterilerine hizmet sonrası desteği ile yalnız bırakmayan GÜLERYÜZ TEMİZLİK her zaman ulaşılabilir konumdadır.

Balıkesir temizlik, Balıkesir temizlikçi, Balıkesir ev temizliği, Balıkesir merdiven temizliği, Balıkesir site yönetimi, Balıkesir apartman yönetimi, Balıkesir baca temizliği, Balıkesir işyeri temizliği, Balıkesir banka temizliği, Balıkesir dükkan temizliği, Balıkesir inşaat temizliği, Balıkesir ofis temizliği, Balıkesir apartman temizliği,

  • Yetkili Kişi : ÖZKAN YILMAZ
  • GSM : 0543 215 71
  • Telefon : 0266 225 51
  • Adres : 2. GÜNDOĞAN MAH. 182. SK. NO:3 MERKEZ BALIKESİR
 
 
 http://www.bordorehber.com
Anahtar Kelimeler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,